Dr. Bagi Gabriella
Rácz Barbara

Dobler Norbert

Németh Ildikó
Forray Nikolett
Szanyi Tímea
Szalóki Ildikó
Dorogi Andrea
Zsámboki Judit
Kadosa Judit
Weitz Teréz
Münster Edina
Sréger-Gyulai Beatrix
Keleti Andrea

Változz velünk

Partnerek

Egy olyan programot készülünk elindítani, amire eddig még nem volt példa, ami merőben más az eddigieknél. Az elmúlt években olyan átalakító műsorokat láthattunk, ahol lefogyasztottak embereket, fodrász és sminkes vette őket kezelésbe, de a lelkükkel nem igazán foglalkozott senki. Számunkra nagyon fontosak az emberi értékek, mi hiszünk a szeretet erejében.

Változz velünk

csatlakozz

programunkhoz

Mit ad neked a program? Segít kihozni belőled a maximumot, egy lehetőséget, de neked kell vele élni, egy közösséget, ahol barátságok is szövődhetnek, ez már csak rajtad múlik, és közel 900.000 Ft értékű terméket, szolgáltatást.

Változz velünk

Partnerek

Változz velünk

Dr. Bagi Gabriella

Bagi Gabriella vércseppanalízist végez a hozzá érkező pácienseken. Szinte hihetetlen, hogy egyetlen csepp vérből teljes képet kap Gabriella a hozzá érkező teljes egészségügyi állapotáról, beleértve azokat a rejtett, apró eltéréseket is, melyek jelen pillanatban nem, vagy csak elvétve okoznak kellemetlenségeket.

Bagi Gabriella vércseppanalízisének titka nem más, mint, hogy egyetlen csepp vért 1800-as nagyításban láthat, feltérképezve ezáltal bárki egészségügyi állapotát.

Dr. Bagi Gabriella

Egy csepp csoda

Sokszor meg is lepődnek a páciensei, amikor megértik, hogy számtalan pszichés probléma is visszavezethető például a számára helytelen étkezésre, vagy a nem megfelelő vitaminok, ásványi anyagok bevitelére. Nem véletlen hát, hogy 0-100 éves korig tudhat pácienseket magának, hiszen aki tudatos és fontos számára az egészsége, előbb utóbb megtalálja és igénybe is veszi, ezt a ma még alternatív gyógymódként ismert lehetőséget.
Hozzájárulás a programhoz

Személyenként egy állapotfelmérés, életmódváltáshoz szükséges támogató diéta és táplálékkiegészítők. Hogy motiváljuk a jelentkezőket, az a három személy, aki a legnagyobb átalakuláson megy keresztül önmagához képest, munkája eredményeképp egy kontrolvizsgálatot kap ajándékba.

Ennek értéke:

50.000,- Ft

Változz velünk

Rácz Barbara

Életvezetési- és Egészség Coach, doTERRA Wellness Tanácsadó

Rácz Barbara élete, jelene és múltja az élő példa arra, hogy minden mélységből van kiút, ha igazán akarjuk. Életvezetési és egészség coachingként számtalan embernek nyújtott már segítséget, melynek kulcskérdése minden esetben a boldogság, a bennünk rejlő boldogság megtalálása és megtartása. A belső harmóniánk létezése minden esetben az emberi kapcsolataink mennyiségének és minőségének függvénye, épp ezért hite szerint az emberek egymáshoz fűződő viszonyait kell tisztán átlátniuk a boldogsághoz.

Barbara egyik életfeladatának azt tekinti, hogy mindenki, akivel találkozik, többé váljon, mint a találkozás előtt. Hiszi, hogy minden emberben ott van a csoda, az egyszeri és megismételhetetlen, épp ezért a legfontosabbnak azt tartja, hogy ezt megismertesse a hozzá fordulókkal.

Elmondása szerint a legtöbb embernek fogalma sincs arról, micsoda kincseket rejtenek önmagukban. Ahhoz, hogy ezek szépen lassan felszínre kerüljenek, időre van szükség. Megannyi beszélgetésre, felszínre kerülésre, melyhez segítséget nyújtanak az esszenciális illatolajok, melyek az idegrendszerrehatnak, és a szavak, a felismerések mentén markánsan beépülnek a tudatba és erősítik a pozitív énünket, énképünket és tudatunkat. Barbara a mindennapokban is az értői szerető figyelemben hisz, így mindenkit, aki hozzá fordul, ezzel ajándékoz meg.
Hozzájárulás a programhoz

Személyenként egy 2 alkalmas életvezetési és egészség coaching a résztvevők számára legmegfelelőbb esszenciális olajok használatával, amit ajándékba kapnak. A személyes coaching találkozókon túl igény esetén további online vagy telefonos konzultációk.

A csomag értéke minimum:

70.000,- Ft

Változz velünk

Dobler Norbert

Otthoni edzés, mindenkinek! Ebben hisz Dobler Norbert, aki megalkotta az otthoni edzésprogramját, teljesen kezdőknek. Norbert abban hisz, amiben mindannyian, mégis csak kevesen tesznek érte, hogy csak az egészséges test gyönyörű. Épp ezért egy olyan edzésprogramot állított össze, mely alkalmazható akkor is, ha éveken át nem sportoltunk, akkor is tökéletes, ha csak ülőmunkát végzünk és akkor sem kell feladnunk, ha épp úgy érezzük, erre semmi időnk. Hitvallása szerint a testet egészében kell néznünk, annak állapota pedig javítható, fejleszthető, úgy is, hogy nincs mindennap időn arra, hogy órákat sportoljunk.
Dobler Norbert

Dobler Edzés

Az edzésprogramjának lényege a folyamatos kapcsolattartás, a konzultáció és a videók, melyben bemutatja a gyakorlatsorokat, felhívja a figyelmet a jó testtartásra és ezzel eléri, hogy minden résztvevő valóban pozitív irányba változzon. A test és a lélek utazását 5 hónapig kíséri a program keretén belül, ennyi idő alatt mindenki elérheti a vágyott testalkatot, önbizalmat és képességet, hogy végre másként tekintsen önmagára.
Hozzájárulás a programhoz
Személyenként a teljes 5 hónapos Dobler Edzés, ami kezdetben heti 2, majd heti 3 edzés videón bemutatva, elmagyarázva. A program nagyszerűsége, hogy folyamatosan nyomon követhetjük hol tartunk. Emellett heti 2 messengeres vagy email-es támogatás. Havi 1 telefonos konzultáció. 5×30 napos életmódváltó program cikkekkel és kihívásokkal, feladatokkal. Havi 1 ingyenes személyes konzultáció és az összes szint, összes ajándéka.

Ennek értéke:

98.990,- Ft

Változz velünk

Németh Ildikó

A Gyakorlatias angol segítségével mára több, mint tízezren használják magabiztosan az angol nyelvet. Különlegessége, hogy otthoni tanulásra lett kifejlesztve, úgy, hogy mindenki a saját tempója, időbeosztása szerint tanulhatja az angolnyelvet, valódi, érthető és az életben is előforduló, használható leckékből. Németh Ildikó a program kitalálója és fejlesztője angol anyanyelvi oktatókkal együtt alkotta meg a programot úgy, hogy azok is azonnal használható tudást szerezhetnek, aki még sosem tanulták a nyelvet. Továbbá azokról sem feledkeztek meg, akik bár egy alap tudással már rendelkeznek, mégsem merik használni a nyelvet, nem szólalnak meg angolul.
Németh Ildikó

Gyakorlatias Angol

Ildikó szerint ez a bizonytalan tudás eredménye, épp ezért a Gyakorlatias angol lényege a tényleges, valódi berögzülés. Ezt úgy érik el, hogy egy-egy témát számtalan oldalról közelítenek meg, legyen az akár tankönyv, szókártya, vagy videós tananyag, netán élő videók, ez mind-mind a program része. Így érik el, hogy az adott lecke valóban beépüljön a tudatba és bármikor elő is tudjon jönni az információ, nagyobb erőfeszítések nélkül. A Gyakorlatias angol segítségével már az első pillanattól kezdve biztonságban tudhatjuk a nyelvtudásunkat, használható, mindennapi tudással.

Hozzájárulás a programhoz
egy teljes Gyakorlatias Angol oktatócsomag a résztvevő szintjének megfelelően: Az oktatócsomag része a nyelvkönyv, a hozzá tartozó hangoskönyv, a beszédgyakorlókönyv és 100 hanganyag, valamint a tanulási applikáció, amiben a videós tanári magyarázatok mellett többezer szókártya, kvízek és interaktív feladatok biztosítják, hogy ezzel a módszerrel tényleg bárki meg tud tanulni angolul. Továbbá a program 5 hónapja alatt havi konzultáció Ildikóval.

Ennek értéke:

85.000,- Ft

Változz velünk

Forray Nikolett

A boldogság, kiegyensúlyozottság és siker nagyköveteként is aposztrofálhatnánk Forray Nikit, az Ünnepek Áruháza tulajdonosát. Niki nem csak belső erejének, de pozitív énképének és életszeretetének is köszönheti, hogy az elmúlt évek során egy hatalmas üzletet tudott felépíteni, körbe véve magát olyan emberekkel, akikkel csalódásmentesen tud együtt dolgozni.Niki az életén keresztül fogja megmutatni, azt, amiben hisz: Hogy minden mélységből, minden problémából van kiút, csak akarni kell. A belső összhang megteremtése nem csak lehetőség, hanem kötelességünk is, Niki élete pedig erre tökéletes példa. A programban, mint mentor vesz majd részt, hogy életével, pozitív életszemléletével, inspirációjával motiválja majd a résztvevőket. Célja, hogy a női belső erőt, bölcsességet, akaratot és lágyságot egyszerre mutathassa be annak érdekében, hogy lelkileg erősen és megingathatatlanul álljunk az élet kihívásai előtt.
Forray Nikolett

Ünnepek Áruháza

Mit csinálunk a Work Shop-on? Beszélgetünk picit a cégkultúráról és alapértékekről, arról hogy mik a Te alapértékeid, mint munkatárs, vagy mint cégtulajdonos, akár mint magánember. Utána az általam csapatépítés során használt jópofa tesztekkel fogunk játszani, megismerve önmagunkat, felismerve a környezetünket és kapcsolati hálónkat.
Hozzájárulás a programhoz

Részvétel lehetősége A Nagy Tesztnapon.

A teszteket közösen értékeljük ki és megbeszéljük a felismeréseinket. Az eredményeidet, ha akarod, megtartod magadnak, ha akarod ’bedobod a közösbe’, azaz megosztod a többiekkel.

A nap mottója: bármit lehet, de semmi nem kötelező.

Ennek értéke:

60.000,- Ft

Változz velünk

Szanyi Tímea

A Growandfindme csapatát egy szóval Boldogsággyárnak is nevezhetnénk. Szanyi Tímea és csapata nem kisebb kihívást vállalt, minthogy megtanítják a hozzájuk fordulóknak, hogyan váljanak lelkileg egészséges, boldog, kiegyensúlyozott emberekké. A csapat szakemberei egy emberként segítenek kibogozni a bennünk lévő, sokszor átláthatatlan csomókat annak érdekében, hogy végre tisztán lássuk önmagunkat és a körülöttünk lévő emberekhez fűződő viszonyainkat.

A Growandfindme szakemberei között megtaláljuk a pedagógust, life coach-ot, párkapcsolati coach-ot, életvezetési tanácsadót, pszichológust, kapcsolatanalitkust és műveszetterapeutát.

Szanyi Tímea

growandfind.me

A Growandfindme csapata a házasságban élőknek ugyanúgy segítséget nyújtanak, mint az egyedülálló, épp párt keresőknek. A szingli létet megelégelők számára társkereső irodát is működtetnek, melynek különlegessége, hogy olyan résztvevőket közvetítenek egymásnak, akik részt vettek a párkapcsolati sorsátíráson, így tisztában vannak önmagukkal, a vágyaikkal és a határaikkal.
Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy teljes napos tréning, párkapcsolati sorsátírás, pároknak, egyedülállóknak egyaránt, illetve 3 egyéni coaching ülés.

Ennek értéke:

54.000,- Ft

Változz velünk

Szalóki Ildikó

A Pontozott Világ valóban szerelem vállalkozás. Szalóki Ildikó egyetlen pillanat alatt vált szerelmesévé a technikának, mely valóban tengernyi festett pontok sokasága. Ennél azonban sokkal többet jelent. Egyrészt elmerülve a pontok világában könnyebben, békésebben gondolkodunk, hiszen egyfajta mediatív állapotba kerülve kívülről vagyunk képesek szemlélni önmagunkat és a körülöttünk lévő világot. Nem véletlen, hogy az alkotást minden esetben a belső békével, a belső csenddel azonosítják, és nincs ez másként a Pontozott Világban sem. Ildikó valóban úttörő a hazai pontok piacán, hiszen Magyarországon elsőként ő kezdte el forgalmazni a hozzá való eszközöket, sőt, megannyi kísérletezés után maga is kitalált olyan apró eszközöket, amelyekkel csodálatos eredményeket érhetünk el.
Szalóki Ildikó

Pontozott Világ

Szalóki Ildikónak azonban ez sem volt elég. Álma az volt, hogy mindenki, aki a pontok világát választja, valóban úgy és olyat alkothasson, amelyre büszkén tekint majd vissza évek múltán is. Épp ezért videókban mutatja be a helyes technikát, a kezdők és a haladók számára egyaránt. Ezek a videók, worshop-ok és egyéb megjelenések soha nem Ildikó ötlete. Ő csak a folyamatosan felmerülő igényeket teljesíti, és örül, amikor szebbnél szebb alkotások születnek ezek által is.

Hitvallása szerint alkotni minden ember képes. Az alkotás képessége pedig egyfajta biztonságot jelent a sokszor hideg és zord világban. Épp ezért igyekszik minél több embernek megmutatni, milyen szép az élet a Pontozott Világban.

Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy „Művész” mandala pontozó kezdőcsomag, egy mandalakő és feszített vászon csomag és egy Online mandala pontozó tanfolyam egy személyes konzultációval egybekötve.

Ennek értéke:

55.000,- Ft

Változz velünk

Dorogi Andrea

Dorogi Andrea A Valdor Art Rajz és Festőiskola tulajdonosa a jobbagyféltekés rajztudást nyújtja mind gyerekek, mind felnőttek részére. Nem csak hisz, de tudományosan bizonyította is párjával együtt, hogy az alkotás olyan területeket ér el az agyunkban, melyek valóban mérhető boldogságot okoznak. Az alkotás szépsége pedig mindenki számára elérhető és megszerezhető. Dorogi Andrea és férje nap, mint nap azon dolgozik, hogy mind teljesebb, mind átfogóbb tanfolyamokat nyújthassanak a résztvevőknek, akár úgy is, hogy előtte a pálcika ember ábrázolása sem sikerült. Hatalmas szeretet övezi a tanfolyamaikat, ami nem véletlen. Abban hisznek, hogy a résztvevők sikere egyben az ő sikerük is. Épp ezért Andi már nem egy kiállítást nyitott meg, melyen a tanítványainak rajzait tekinthette meg a nagyérdemű közönség.
Dorogi Andrea

ValdorArt

Mivel hisznek abban, hogy a rajz egy olyan készség, mely mindenkiben benne van, és amit mindenki tehetséggé formálhat át, így többféle tanfolyamot is megalkottak, hogy ki-ki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Ilyen például az ingyenes, az online, vagy a tan termi tanfolyam, de évente van lehetőség táborban eltöltött órákat is venni. Hiszen a legfontosabb, hogy mindenki megértse a rajzon keresztül, hogy megannyi rejtett képességgel rendelkezik az élet számos területén, melyet ha akar, el tud sajátítani, ezáltal egy teljesebb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb életet tudhat a magáénak.
Hozzájárulás a programhoz

Személyenként egy Van Gogh Plusz Rajzcsomag!

Ennek értéke:

54.980,- Ft

Változz velünk

Zsámboki Judit

Zsámboki Judit, vagy ahogyan legtöbben ismerik Fóliás Juci egy közgazdász anyuka, aki vállalkozását férjével, Attilával a garázsukból indította. Arról lettek híresek, hogy másképp forgalmaztak egy olyan terméket, ami már húsz éve az országban volt. Mit csinálnak másképp? Megtanítják a vásárlóikat, hogyan tudják otthonukat szakember nélkül megszépíteni. Sikerélményt adnak, szívvel, lélekkel teszik, amit tesznek. Sőt kétbalkezes garanciát is biztosítanak azoknak, akik mégsem elégedettek a próbálkozásaikkal. Fóliás Juci sikere azonban nem csak a magas minőségben, a játékokban, vagy a vásárlók és érdeklődők bátorításában rejlik. A sikerének kulcsa a kendőzetlen őszinteséggel magyarázható. Ő az, aki sallangoktól mentesen, a maga valóságában vállalja önmagát, nehézségeit, a mai vállalkozás buktatóit, és megoldásait, mert hisz abban, hogy önazonosnak lenni a mai világban nem kiváltság, hanem kötelesség.
Zsámboki Judit

Fóliás Juci

Olyan közösséget hoztak létre, ahol nincs kritizálás, még építőjellegű sem. Mára a követőinek száma meghaladta a 95 ezret. És ez nem véletlen. Inspirálják, bátorítják egymást a tagok, és egy emberként örülnek egymás sikereinek. Fóliás Juci sikere azonban nem csak a termékei minőségében rejlik. Ő az, aki éjt nappal azon gondolkodik, hogyan bátoríthatná, taníthatná a vásárlóit.
Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy otthonszépítő csomag, amiben minden szükséges eszköz benne van a fóliázás elsajátításához, a hozzá tartozó több órányi tematizált oktató videók, Az Utadat Te választod című könyv, 2 konzultáció, 20 ezer Ft értékű szabadon választott termék.

A csomag értéke:

56.000,- Ft

Változz velünk

Kadosa Judit

Kadosa Judit szín – és stílustanácsadó, a nők önbizalmának, nőiességük teljességének megélésében nyújt hatalmas, látható segítséget. Judit hisz abban, hogy egy parányi útmutatás is elegendő ahhoz, hogy egy önbizalommal teljes, gyönyörű nő nézzen vissza a tükörből, minden nap. Hiszen ő saját magán tapasztalta, mennyire észrevétlenül darálja be a nőt az anya, a feleség, a munkatárs szerepe és vallja, ha mindig a nő kerül háttérbe, ez előbb-utóbb nem csak lelki sérüléshez, de sok esetben testi tünetekhez is vezethet.
Kadosa Judit

szín- és stílustanácsadó

A szín és stílustanácsadás keretein belül a résztvevőkkel együtt térképezik fel a testalkatot, az ahhoz illő, előnyös ruhadarabokat, színeket, formákat és fazonokat, valamint a hozzá illő színvilágot is, akár a smink, akár a hajszín, vagy a ruhák domináns színét illetően is. Judit minden esetben győzelemre játszik. Arra, hogy a hozzá ellátogató nők ne csak pillanatnyi önbizalommal, hanem végleges, hosszú távú boldogsággal távozzanak a tanácsadás után.

Mert Ő már tudja, amit a nők többsége csak sejt. Hogy kihozni magunkból a nőt, a szépet, nem pénz kérdése. Sokkal inkább önismeret, apró trükkök, fortélyok összessége. Judit ebben nyújt segítséget.

Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy olyan alkalom, ahol részt vehetnek egy színtípus- és testalkatelemzésen, stílustanácsadáson. További ajándék egy részleges gardróbrendezés. Hogy mit jelent ez? Az átalakulók egy bőröndnyi ruhát vihetnek erre az alkalomra, amit végül közösen átválogatnak a tanultak alapján.

Ennek értéke:

50.000,- Ft

Változz velünk

Weitz Teréz

Weitz Terézt talán úgy is nevezhetnénk, mint a kortalan tudás mestere. Teréz ugyanis tanulni tanítja meg az embereket, melynek hatalmas része a koncentráció, a tudatosság és nem utolsó sorban az önismeret, határaink ismerete és persze annak átlépése. Teréz a hozzá fordulókat megtanítja a tudatos, minden helyzetben alkalmazható valódi gondolkodásra.

Ez azért is kifejezetten fontos, hiszen mindannyian szenvedünk attól, hogy gondolkodás nélkül mondunk és cselekszünk, a pillanatnyi hangulatunk által. Teréz azonban tovább megy és azt vallja, tudatos gondolkodással mindez leküzdhető. Hiszen a test, a lélek, a gondolataink szoros szimbiózisban állnak egymással és ha ezt felismerjük, megismerjük ezek működését, többé nem lesz akadály számunkra.

Weitz Teréz

Karrierkód

Mindezek mellett megtanítja azt is, hogyan tudjuk a memóriánkat használni, hogyan lehet könnyedén, gyorsan tanulni, akár nyelvet, akár telefonszámot, vagy megfigyelni, észlelni olyan pillanatnyi cselekményeket, melyek felett eddig elsikkadtunk, de azt is elsajátíthatja bárki, hogyan lehet megtanulni egy egész könyv anyagát úgy, hogy azt többé nem felejtjük el. Teréz tehát kortalan tudást ad a programban résztvevőknek, hogy magabiztosabban, szerte ágazóbb ismeretekkel és bölcsebben éljék tovább a mindennapjaikat.
Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy online tanulás tréning. Jobb-bal jobban könyve. Ezen felül egy 4 órás önismereti és tanulás tréning élőben, + havonta 1 Skype konzultáció 40 percben. Meghatározott időben.

Ennek értéke:

100.000,- Ft

Változz velünk

Münster Edina

Münster Edina a Crystal Boutique tulajdonosa, elsősorban alkalmi ruhák forgalmazásával foglalkozik. Mind Edina, mind a Crystal Boutique munkatársai nagyon jól tudják, hogy minden alkalom különlegesen fontos a vásárlók életében, épp ezért mindenkire kiemelt figyelmet fordítanak. Céljuk, hogy legyen szó egy esküvőről, vagy szalagavatóról, mindenki olyan ruhát viselhessen, ami messze felülmúlja a kezdeti elképzeléseket és évek múltán is boldogan emlékezzen vissza a pillanatra és a ruhára, amit viselt.

Münster Edina épp ezért nem ismer lehetetlent. A vírus ideje alatt a készülődő menyasszonyoknak és koszorúslányaiknak online ruhapróbát tartott, ahol folyamatos kapcsolatban voltak a vásárlók az üzlet munkatársaival, online tudták átbeszélni az igényeket, a lehetőségeket. Majd a leszűkített elképzelésekről mintát küldtek, de arra is volt lehetőség, hogy online nézhessék meg egy modellen a ruhát, élőben, ha ez közelebb vitte őket a sikeres választáshoz.

Münster Edina

Crystal Pécs

Így sem a távolság, sem a vírus nem szegte kedvét a Crystal Boutique-nak, ahol minden pillanatban azért dolgoznak, hogy a vásárlók, életük nagy napjára készülők minden pillanatban érezzék, itt nincs mitől tartaniuk. Hiszen nem csak kimagasló minőséget, de teljeskörű figyelmet is kapnak annak érdekében, hogy ne csak az alkalom, hanem az ezt megelőző készülődés is a nyugalom és a boldog várakozás teljességében történhessen.
Hozzájárulás a programhoz
egy Crystal különleges estélyi ruha. De készültünk még egy meglepetéssel: készítünk Neked egy alkalmi sminket és frizurát és az új ruhádban elviszünk egy elegáns helyszínre, ahol profi csapatunk stábja örökíti meg átváltozásodról azokat a fotókat, amik tovább érlelik megérdemelt önbizalmad.

Ennek értéke:

100.000,- Ft

Változz velünk

Sréger-Gyulai Beatrix

Sréger-Gyulai Beatrix a Beauty Fashion megálmodója elmondhatja, nála stresszmentes a vásárlás. Nem véletlen, hiszen minden egyes, nála kapható ruhadarab saját tervezés, és úgy lett megálmodva, hogy az M-es mérettől az 4 XL-ig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Sréger-Gyulai Beatrix álma vált valósággá ezzel az üzletlánccal, hiszen saját bőrén is tapasztalta, milyen érzés az, amikor nem a manöken kollekciót viseled és emiatt lenéznek, kinéznek az adott üzletből, netán gúnyos megjegyzésekkel illetnek. Vásárlói között megtalálhatók a fiatalabbak is, de leginkább a 35-55 év közöttiek keresik leginkább a Beauty Fashion kollekcióit.

Beatrix szerint azonban a stílusnak, a jól öltözöttségnek köze nincs a súlyhoz, vagy épp a túlsúlyhoz. Elmondása szerint minden nála kapható ruhadarabot úgy tervezett meg, hogy abban mindenki, mérettől függetlenül jól érezheti magát.

Beauty Fashion

Sréger-Gyulai Beatrix

Sikerének kulcsa az elfogadás, hiszen bármely Beauty üzletbe betérve egyetlen egy vásárlónak sem kell tartania attól, hogy akár csak egyetlen pillanatra is feszélyezve kellene éreznie magát a repedezett bőr, a narancsbőr, vagy akármilyen testbéli adottság miatt.

Beatrix szerint fontos, hogy a teltebb nők is fogadják el magukat, az alkatukat, és szeresség meg azt az embert, akivé váltak. Hiszen, ha az önelfogadás megtörtént könnyebben és bátrabban választják majd színben, anyagban és fazonban is azokat a ruhaneműket, melyekben igazán csinosak lesznek.

Hozzájárulás a programhoz
Személyenként egy ruhakollekció, amit személyesen tudnak majd átvenni egy fotózás keretén belül, ahol találkozhatnak Zoltán Erikával.

Ennek értéke:

50.000,- Ft

Változz velünk

Keleti Andrea

Keleti Andrea a közismert többszörös magyar táncbajnok, tánctanár és média sztár támogató partnerként a program mellé állt. büszke arra, hogy férjével tánciskolát nyithatott, ahol már 6 éves kortól tanítják táncolni a gyerekeket. Már több diákja is kiemelkedő sikert ért el. Ő tanította például Csonka Andrást, akivel a Szombat esti láz című műsort meg is nyerték.
Keleti Andrea

A tánc boldogsága

Andrea arra a legbüszkébb, hogy férjével tánciskolát nyithatott, ahol már 6 éves kortól tanítják táncolni a gyerekeket. Már több diákja is kiemelkedő sikert ért el. Ő tanította például Csonka Andrást, akivel a Szombat esti láz című műsort meg is nyerték.
Hozzájárulás a programhoz
Tánctudásával járul hozzá a program sikeréhez

Ennek értéke:

50.000,- Ft

Változz velünk magazin

Nehézségek!

Minden ember nehézségekkel küzd, ahogy mi is, de minden nehézség egyben tanítás. Érdemes elolvasni a Partnerek milyen nehézségekkel küzdöttek, talán erőt fog adni az utadon.
Ø Ha túl gyorsnak találod a videót és nem tudod elolvasni, akkor kérlek állítsd meg, majd folytasd.
Ø A magazinokat egymás alatt találod, görgess a továbbiakhoz!

Változz velünk magazin

Üzenünk

Minden Partner üzen a Jelentkezőknek. Ebben a részben ezt olvashatod el. Az üzenetük külön-külön azoknak, akik bejutnak és azoknak, akik végül nem jutnak be a 10 kiválasztott közé.

Változz velünk magazin

Erősségeink!

Minden embernek van erőssége, neked is! Ebben a magazinban a Partnerek megosztják szerintük mi az erősségük. Talán épp ennek a magazinnak az olvasásakor találsz rá a saját erősségedre.

Változz velünk magazin

Kedvenc idézetünk!

Ebben a magazinban a Partnerek megosztják a kedvenc idézeteiket, melyik az életben sokszor átsegítette őket a nehézségeken vagy épp ami szerint élik az életüket.

Változz velünk magazin

Kedvenc idézetünk!

Ebben a magazinban a Partnerek megosztják a kedvenc idézeteiket, melyik az életben sokszor átsegítette őket a nehézségeken vagy épp ami szerint élik az életüket.
Ø Ha túl gyorsnak találod a videót és nem tudod elolvasni, akkor kérlek állítsd meg, majd folytasd.

Változz velünk magazin

Erősségeink!

Minden embernek van erőssége, neked is! Ebben a magazinban a Partnerek megosztják szerintük mi az erősségük. Talán épp ennek a magazinnak az olvasásakor találsz rá a saját erősségedre.

Ø Ha túl gyorsnak találod a videót és nem tudod elolvasni, akkor kérlek állítsd meg, majd folytasd.

Változz velünk magazin

Üzenünk

Minden Partner üzen a Jelentkezőknek. Ebben a részben ezt olvashatod el. Az üzenetük külön-külön azoknak, akik bejutnak és azoknak, akik végül nem jutnak be a 10 kiválasztott közé.
Ø Ha túl gyorsnak találod a videót és nem tudod elolvasni, akkor kérlek állítsd meg, majd folytasd.

Változz velünk magazin

Nehézségek!

Minden ember nehézségekkel küzd, ahogy mi is, de minden nehézség egyben tanítás. Érdemes elolvasni a Partnerek milyen nehézségekkel küzdöttek, talán erőt fog adni az utadon.
Ø Ha túl gyorsnak találod a videót és nem tudod elolvasni, akkor kérlek állítsd meg, majd folytasd.